Firma IT & Web Design
0727 121 919

Bucurii pentru copii sportivi

Am reusit sa bucuram cativa copii din Cernica, sat Caldararu, cu ce am putut… Acesti copii minunati, desi au o situatie materiala precara, vin sa se antreneze si au reusit sa faca performanta. Indrumator le este parintele din sat care este si profesor de karate. Multumesc celor implicati pentru sprijin!

Daruri pentru copii Comuna Pantelimon

Azi echipa Web Media Concept a incercat sa faca niste copii sarmani din Comuna Pantelimon, putin mai fericiti… Si cred ca am reusit! Nimic nu se compara cu bucuria pe care o aveau pe chip. Sunt fericit! Va indrum pe toti cei care aveti posibilitate financiara sa faceti un mic gest, gest care pentru micutii mucosi inseamna mult.

Echipa noastra intelege ca posibilitatea de a ajuta este ea insasi un dar.

Alimente, haine si jucarii pentru 12 frati

In primul rand multumesc pentru implicare in aceasta actiune, urmatoarelor persoane: Diana Ciocarlan, Calota Vasilica, Andreea Mijlica si Mihai Caldararu. Am reusit impreuna sa aducem zambetul pe buze unor copii amarati… 12 frati care stau impreuna cu parintii intr-o micuta casa de chirpici si care isi fac temele la lumina lumanarii. Cel mai mic are 1 an si cel mai mare 14 ani. Am dus acestor copii alimente, haine si jucarii si sper sa le ajunga o perioada de timp… Va multumesc din nou tuturor celor implicati in aceasta actiune! Am reusit sa facem alti copii fericiti…