Firma IT & Web Design
0727 121 919

Drept informatic

Ca in toate domeniile de activitate si in partea de informatica exista o latura juridica mai mult sau mai putin cunscuta la care tot mai multi oameni incep sa apeleze odata cu expansiunea site-urilor in Romnaia.

Cele mai des intalnite probleme sunt cele in care clientii solicita sa dispara anumite site-uri ce au continut care le aduce prejudiciu de imagine lor sau produselor comercializate. Nu putine sunt blogurile in care oricine poate expune o parere mai mult sau mai putin avizata, insa de cele mai multe ori oamenii scriu din rautate sau invidie. Nicio platforma online nu are dreptul sa detina informatii defaimatoare la adresa cuiva si sa le faca publice.

Spre exemplu: Un om despre care se vorbesc lucruri rele pe diferite bloguri va gasi mai greu un loc de munca dat fiind faptul ca mai nou angajatorii fac si cercetari online.

Daca acel om incearca sa contacteze administratorii site-urilor nu va reusi sau nimeni nu il va baga in seama. In acel moment este timpul sa apelati la un avocat specializat in acest domeniu. Orice administrator de site stie ca odata ce este contactat de un avocat lucrurile nu mai sunt simple si ca poate suferi consecinte. Deasemenea un avocat poate cere in instanta inchiderea site-urilor si nu putine sunt site-urile suspendate sau inchise in urma unor actiuni judecatoresti.

Pentru a contacta un avocat specializat:

E-mail: office@dianaciocarlan.ro

Telefon: 0731 449 342