Firma IT & Web Design
0727 121 919

Optimizare SEO

Search Engine Optimization (SEO) sau Optimizare pentru motoarele de cautare, este procesul de favorizare a vizibilitatii paginilor sau site-urilor web in cadrul ordonarii rezultatelor cautate in lista facuta de motorul de cautare. Scopul final este propulsarea pe primele pozitii din Google pentru diverse cuvinte cheie la cautari relevante pentru un site si cresterea de trafic specific.

De ce iti este de folos SEO?
Daca optimizezi corect un site, vei avea ca rezultat o prezenta mai buna in motoarele de cautare la cautari relevante efectuate de utilizatori cu privire la produsele, seviciile sau informatiile prezentate pe site.

Opimizarea SEO ajuta la reducerea costurilor promovarii online, ajuta firmele mici sa poata concura cu companiile mari, ajuta utilizatorii sa gaseasca mai usor produsele de care au nevoie, informatiile sau imaginile. In concluzie, optimizarea SEO ajuta motoarele de cautare sa isi faca mai bine treaba.

In Romania, cand vorbim de motoarele de cauare, ne referim la Google. SEO reprezinta o solutie pe termen lung si ofera sanse mai mari de conversie fiind o forma de marketing online eficienta.

SEO are multe beneficii pentru orice companie care doreste sa ajunga la toti potentialii clienti la nivel local sau la nivel global. Se poate ajunge la clientii alesi de dumnevoastra prin selectarea cuvintelor cheie. Odata ce veti aparea in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare, vizibilitatea siteului va creste implicit si odata cu aceasta va creste si imaginea afacerii dumneavoastra, vor creste vanzarile.

Obiective:

  • Pentru a capta utilizatorii, a-i tine mai mult timp pe site si pentru a-i face sa revina, trebuie creat un design Friendly.
  • Gazduirea site-ului trebuie sa fi pe servere de incredere pentru a se incarca rapid si pentru a fi activ in permanenta.
  • Este foarte important ca pe site sa existe foarte multe retele de socializare, scopul fiind atragerea cat mai multor utilizatori pe site.
  • Marimea site-ului conteaza foarte mult. Cu cat este mai mare un site, cu atat este mai important. Acesta trebuie updatat foarte des.
  • Continutul site-ului trebuie sa fie relevant pentru utilizatori, trebuie folosite cuvintele cheie pentru a se putea face indexarea. Trebuie evitat continutul duplicat.
  • Imaginile vor avea o dimensiune mica speciala pentru web si vor fi denumite conform cuvintelor cheie alese de dumneavoastra.
  • Linkurile trebuie sa fie rescrise pentru a contine cuvinte cheie alese care vor avea legatura cu tot continutul paginii.

Daca beneficiati de un site fara ca acesta sa aiba realizata Optimizarea SEO, trebuie sa stiti ca acesta este oarecum inexistent pentru motoarele de cautare precum Google. Un site fara SEO este vizibil vizitatorilor doar daca acestia cunosc link-ul exact al platformei.

Realizare Optimizare SEO